Met een doordachte strategie schiet je online in de roos

Welke koers varen met je online communicatie?

Na een grondige analyse van je huidige situatie en je aanbod kunnen we aan de hand van de verzamelde data tot de juiste conclusies komen en kunnen we ook verantwoorden waarom we voor bepaalde communicatiemethodes zullen kiezen en voor andere beter niet. 

Bereik online je doel met ons UP-TO-DATE Kompas

VOLLEDIG AUTOMATISCH

Pull Marketing  versus 
Push MarketingPost, Share, Send

 Ga je wachten tot je vanzelf gevonden wordt en je website voorzien met de nodige zoekresultaten om hier ook in te slagen? En eventueel extra adverteren met zoekadvertenties in Google als het niet overal lukt in de zoekresultaten? (Pull marketing)

Of ga je niet wachten en meteen gericht online communiceren met je doelgroepen door te bloggen, social posten en e-mails te versturen? En eventueel extra adverteren in Facebook, YouTube, Linkedin? (Push marketing) 

UP-TO-DATE KOMPAS

Publiceren en/of adverteren

Bereik je genoeg mensen via je eigen communicatiekanalen d.w.z. bezoekers op je website, volgers op je social media en abonnees op je nieuwsbrief per mail? Dan gaan we meer aandacht besteden aan het publiceren van de juiste blogberichten en nieuwe content.

Is je eigen publiek echter nog niet groot genoeg om je online doelstellingen te verwezenlijken, dan gaan we voor jou op zoek naar de meest geschikte advertentievormen waarmee we je doelgroepen online kunnen bereiken … en ook steeds opnieuw via remarketing.

KEUZE

Totaal onafhankelijk

Wij zoeken naar de beste online mogelijkheden voor je om te scoren op het internet bij je doelgroepen. 

Afhankelijk van de doelen en mogelijke ontvangers kiezen wij voor de meest effici├źnte methode (adverteren of zelf publiceren) op zowel korte als lange termijn. 

Uw klantentrouw moeten WIJ verdienen.


NEXT

Na keuze strategie stellen we een communicatieplan op

Wanneer is er het meest behoefte naar je aanbod? Welke reden geef je je klanten om terug te komen?

Volgende stap

Scoor meteen nieuwe idee├źn tijdens ons 1ste GRATIS gesprek

Maak nu een afspraak

Klanten a/h woord

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo wordt je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend


NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

Bereik online je doelgroep in je regio met 1 klik

Ontdek onze nieuwe app waarmee je altijd & overal je (nieuwe) klanten kan bereiken met 1 klik. Tegelijk op je blog, site, social media & per mail.

Ontdek Meer